3 ingrediënten - healthy - bananencake

Bereidingstijd: Minder dan 40 minuten
Ik sneed er 10 dikke plakken uit. Hield er vervolgens maar 7 over want had er al 3 achter de kiezen voor ik het door had.
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Gebruik je zondag voor deze fantastisch simpele bananencake van HMC Anke en verras jezelf de hele week met een plak. That's what our meal prep is about 
Bananencake Anke.jpg

Ingrediënten voor 3 ingrediënten - healthy - bananencake

(overrijpe) bananen
gecondenseerde melk
zelfrijzend bakmeel

Benodigdheden

cakevorm 24 cm

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden en vet een cakevorm in.
  2. Mix alle ingrediënten tot een egaal beslag. Gebruik bij voorkeur overrijpe bananen. Hoe rijper de bananen, hoe zoeter de cake zal zijn. Je kunt de cake ook geheel vegan maken door gecondenseerde kokosmelk te gebruiken.
  3. Giet het beslag in de vorm en bak af in ongeveer 30 minuten tijd. Let op: elke oven is anders. De cake is gaar wanneer hij droog van binnen is en makkelijk uit de vorm komt.

Optioneel: om de cake mooi op te dienen kun je er een lepel Griekse yoghurt op serveren met wat fijngehakte pure chocolade.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen