Verantwoord snacken en ontbijten met Sunt bananenbrood

Home Made Chefs

bananenbrood

Het is geen nieuws dat er dagelijks onwijs veel voedsel onnodig wordt verspild. Het product dat het snelst in de prullenbak beland is de banaan, zo’n 75 miljard (!) eetbare bananen worden per jaar weggegooid.

Bij telers wordt ongeveer 40 procent van de bananenoogst weggegooid, omdat de bananen dan worden afgekeurd. Tegenwoordig worden deze afgekeurde bananen gebruikt als ingrediënt voor het heerlijke bananenbrood van Laura, genaamd Sunt.

Het bananenbrood van Sunt is verantwoord en draagt bij aan het milieu. Je redt namelijk één banaan van de prullenbak per brood, hoe chill is dat? Sunt is verkrijgbaar bij geselecteerde Albert Heijn vestigingen in Nederland en België voor €4,99 per stuk.

Ben jij nou gek op bananen en heb je na het lezen van dit artikel zin om zelf een recept te proberen met banaan? Probeer dan eens het recept van onze Home Made Chefs voor gepofte banaan met geroosterde noten en karamelsaus!

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie