Vegan noedelschotel

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Ingrediënten voor de vegan noedelschotel:

  • 250 gram tempeh, in blokjes
  • 4 eetlepels ketjap
  • 1 eetlepel sambal oelek
  • 1 eetlepel gemberpoeder
  • 250 gram sobanoedels
  • 4 eetlepels zonnebloemolie
  • 1 rode paprika
  • 1 courgette
  • 100 gram maiskorrels
  • 2 lente-uien
  • 100 milliliter soja kookroom 
  • 4 eetlepels hoisinsaus
  • 2 eetlepels gebakken uien

 

Extra benodigdheden: 
Wok
Vergiet
Mooie bowl

 

Bereiden:

  1. Marineer de tofu circa 10 minuten in de ketjap, sambal en gemberpoeder.
  2. Kook de sobanoedels 6 minuten. 
  3. Snijd de groenten in gelijke blokjes. 
  4. Verhit de wok en wok de tempeh kort tot deze krokant is. Voeg daarna de courgette, paprika, maïs toe.
  5. Voeg de uitgelekte sobanoedels toe en wok kort mee en meng door de groenten.
  6. Voeg de hoisinsaus en kookroom toe.
  7. Bestrooi de noedelschotel met de gebakken uien.

Samenwerkingen:
Tokyo Design Studio
Season Flowers Amsterdam
Selsiuz

Te zien in de video:
De Enschedese Mie Fabriek
Alpro 
Lee Kum Kee

Onze Home Made Chef Claudia heeft ook een heerlijk vega gerecht gemaakt. Bekijk de video hier

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen