Tortilla met krokante kip

Danny

Ingrediënten voor tortilla met krokante kip: 

  • 500 gram kipdijfilet, in blokjes gesneden 
  • 1 zakje crispy chicken spice mix (Santa Maria) 
  • 2 paprika's 
  • 8 tortilla's 
  • 85 gram veldsla 

Voor de mangosalsa: 

  • 1 mango, in kleine blokjes 
  • 1/2 komkommer, in kleine blokjes 
  • 1/2 rode peper, fijn gehakt 
  • 2 takjes peterselie, fijn gehakt
  • 1 eetlepel sinaasappel mango jam

 

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. 
  2. Wentel de kipblokjes door de Crispy Chicken spice mix. Bak de kip in de oven in circa 15 minuten krokant.  
  3. Meng voor de mangosalsa alle ingrediënten door elkaar.
  4. Halveer de paprika’s en snijd in reepjes.
  5. Verwarm de tortilla’s in een koekenpan.
  6. Beleg de tortilla's met de veldsla, een eetlepel mangosalsa, de kip en de paprika en rol op. Herhaal dit tot de tortilla’s op zijn.  

Merken te zien in de video: 

ATAG

Santa Maria 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie