Ingrediënten voor tortilla met krokante kip:
- 500 gram kipdijfilet, in blokjes gesneden
- 1 zakje crispy chicken spice mix (Santa Maria)
- 2 paprika's
- 8 tortilla's
- 85 gram veldsla
Voor de mangosalsa:
- 1 mango, in kleine blokjes
- 1/2 komkommer, in kleine blokjes
- 1/2 rode peper, fijn gehakt
- 2 takjes peterselie, fijn gehakt
- 1 eetlepel sinaasappel mango jam
Bereiden:
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Wentel de kipblokjes door de Crispy Chicken spice mix. Bak de kip in de oven in circa 15 minuten krokant.
- Meng voor de mangosalsa alle ingrediënten door elkaar.
- Halveer de paprika’s en snijd in reepjes.
- Verwarm de tortilla’s in een koekenpan.
- Beleg de tortilla's met de veldsla, een eetlepel mangosalsa, de kip en de paprika en rol op. Herhaal dit tot de tortilla’s op zijn.
Merken te zien in de video: