Tips & Tricks: maak supersnel een baby fruithapje klaar

Tips & Tricks: de babyvoeding tip van Chef Danny
Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Het jongste kind van onze Home Made Chef Danny, zijn zoon Jermain, is nu 7 maanden. Danny en zijn vrouw doen niet aan fruithapjes uit de winkel. Simpelweg omdat het zelf heel gemakkelijk te maken is. Hoe makkelijk het is laten wij jullie hieronder zien. 
Het enige dat je nodig hebt is een magnetron, een plastic bakje, afdekfolie en fruit.

Ingrediënten:
1 banaan, gepeld
½ mandarijn in partjes
5 pitloze druiven

 

Extra benodigdheden:
Magnetron
Plastic bakje
Staafmixer
Afdekfolie

 

Bereiden:

  1. Doe het fruit in een bakje en dek dit strak af met de afdekfolie. Zet het bakje in de magnetron voor 1 à 2 minuten op 750 Watt.  Graadmeter: als de banaan goed is, dan is alles goed.
  2. Vervolgens verwijder je voorzichtig het plastic en pureer je het fruit met de staafmixer.
  3. Deze portie is wat veel, dus scheppen we een klein deel eruit in een apart bakje en bewaren we voor later.

 

Tip: smeer het fruithapje uit over een bord, dan koelt het sneller af. Het fruithapje maken met andere fruitsoorten kan natuurlijk ook! 

Voor meer tips & tricks van onze Home Made Chefs kunnen jullie hier een kijkje nemen. 

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.