Ingrediënten voor de big beef cowboy taco's:
- tacoschelpen
- 300 gram biefstuk, in blokjes gesneden
- 1 zakje taco seasoning mix
- zonnebloemolie
Voor de bonensalade:
- 125 gram spekblokjes
- 1 ui, gesnipperd
- ½ rode peper, gehakt
- 80 gram chutneybonen, uit blik of pak (gegaard)
- 75 gram mais, uit blik of pak (gegaard)
- 100 gram zwarte bonen, uit blik of pak (gegaard)
- 3 takjes koriander
- 4 eetlepels crème fraîche
Bereiden:
- Verwarm de oven voor op 125°C.
- Bak de taco’s in circa 12 minuten krokant.
- Meng de biefstukblokjes met de taco seasoning mix original.
- Verhit de spekblokjes in de pan tot het vet begin te smelten, voeg ui en rode peper toe en fruit circa 2 minuten. Voeg alle bonen toe en warm even door. Pluk de koriander, meng erdoor en breng op smaak met zout en peper.
- Verhit de olie in een pan en bak de gemarineerde biefstukblokjes in circa 2 minuten krokant en rosé.
- Vul de taco’s met de biefstuk en de bonensalade, serveer bij elke taco een lepel crème fraîche.
Eet smakelijk!