Stoer eten: big beef cowboy taco's!

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Ingrediënten voor de big beef cowboy taco's:

  • tacoschelpen
  • 300 gram biefstuk, in blokjes gesneden 
  • 1 zakje taco seasoning mix 
  • zonnebloemolie 

Voor de bonensalade: 

  • 125 gram spekblokjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • ½ rode peper, gehakt
  • 80 gram chutneybonen, uit blik of pak (gegaard)
  • 75 gram mais, uit blik of pak (gegaard)
  • 100 gram zwarte bonen, uit blik of pak (gegaard)
  • 3 takjes koriander
  • 4 eetlepels crème fraîche 

Bereiden:

  1. Verwarm de oven voor op 125°C.
  2. Bak de taco’s in circa 12 minuten krokant. 
  3. Meng de biefstukblokjes met de taco seasoning mix original. 
  4. Verhit de spekblokjes in de pan tot het vet begin te smelten, voeg ui en rode peper toe en fruit circa 2 minuten. Voeg alle bonen toe en warm even door. Pluk de koriander, meng erdoor en breng op smaak met zout en peper. 
  5. Verhit de olie in een pan en bak de gemarineerde biefstukblokjes in circa 2 minuten krokant en rosé. 
  6. Vul de taco’s met de biefstuk en de bonensalade, serveer bij elke taco een lepel crème fraîche. 

Eet smakelijk! 

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen