Je favoriete donuts vanaf morgen bij jou om de hoek verkrijgbaar!

Home Made Chefs

Ja, je leest het goed. Hier gaat het hart van alle donutliefhebbers vast sneller van kloppen, want iedereen die niet in de buurt van een Dunkin’ Donuts vestiging woont, heeft het geluk dat deze heerlijke donuts vanaf 4 september te koop zijn in 670 Jumbo filialen in Nederland.

De donuts worden verpakt verkocht en je hebt de keuze tussen vier verschillende smaken. De optimale 'Dunkin’ Donuts experience' waarbij je paniek krijgt bij de vitrine, omdat je niet kunt kiezen tussen al die smaken, maar gelukkig heeft Dunkin’ de meest lekkere en bestverkochte smaken uitgekozen:

Bosten Kreme: Een donut gevuld met room en een topping van chocolade. Mocht je nou gek zijn op chocolade, dan kun je ook eens onze gegrilde ananas met chocolademousse maken.
Cheesecake Crumble: Een donut met cheesecake vulling en een witte topping met cake crumble.
Strawberry Sprinkle: Een donut gevuld met aardbeienjam en een mierzoete topping van glazuur en sprinkles. Ben je nou gek op aardbei? Probeer dan ook eens onze zelfgemaakte aardbeien milkshake.
Cocoa Hazelnut: Een donut met hazelnoot chocoladecreme en een topping van snoep.

Dus, nog één nachtje slapen en dan kun je je haasten naar je dichtstbijzijnde Jumbo waar ze deze heerlijke donuts verkopen.

Kun je tot die tijd niet wachten op zoetigheid? Dan kun je nog altijd tussen onze zoet en gebakken categorie kijken, wie weet word je geïnspireerd en ga je lekker zelf aan de slag!

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie