Hier eet jij de lekkerste poké bowls

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Hier eet jij de lekkerste poké bowls

 

Poké bowls, een Hawaiiaans gerecht met diverse toppings waar je eindeloos mee kunt experimenteren. Het concept is simpel, maar het resultaat is heerlijk. Deze bowls zijn gevuld met verschillende groenten- en vissoorten en rijst en zijn ook nog eens gezond. Wil je mee met de tijd? Dan moet je deze bowls proberen.

 

Wij zijn langs meerdere plekken geweest en hebben de beste voor je op een rijtje gezet.

 

Poké perfect – Utrecht

 

Poké perfect wordt gerund dor Gerrit Jan en Quinta Witzel. Zij liepen beide tegen het probleem aan dat er maar weinig gezonde to go plekken waren, en ze wilden niet iedere keer een vette hap bestellen wanneer ze weinig tijd hadden om te eten. Om deze reden zijn ze gekomen met Poké perfect.  Hier kun je je eigen gezonde to go poké bowl halen zodat je ook wanneer je weinig tijd hebt, gezond bezig kan zijn.

 

Korte Jansstraat 17-19 – Utrecht

 

Poké perfect

 

Foto is afkomstig van Poké perfect

 

Poké bowl original – Rotterdam

 

Dit was, naar eigen zeggen, de eerste poké bowl zaak in de Benelux, zij hebben het idee opgedaan uit New York toen ze een enorme rij zagen staan voor een poké bowl zaak. Na het zelf geprobeerd te hebben, waren ze helemaal verliefd geworden en besloten zij het idee mee naar Nederland te nemen. Momenteel zijn zij ook te vinden in Antwerpen en Eindhoven. Zij maken, zoals de naam al zegt, original poké bowls.

 

Pannekoekstraat 81A – Rotterdam

 

Poké bowl original

 

Foto is afkomstig van Poké bowl original

 

Sushito – Amsterdam

 

Gerund door 3 eigenaren met ieder een andere cultuur, namelijk; Mexicaans, Japans en Hawaiiaans. Zij hebben hun culturen samengevoegd om bijzondere poké bowls en sushi burrito’s te creëren. Naast hun 3 culturen hebben zij ook 3 poké bowl zaken in Amsterdam, zodat je door heel Amsterdam hun overheerlijke poké bowls kunt eten. 

 

Jan Pieter Heijdestraat 127 – Amsterdam Oud-West

 

Sushito

 

 Foto is afkomstig van Sushito

 

Ohana Poké – Den haag

 

Frisse uitstraling en een bowl vol verse ingrediënten. Bij Ohana Poké zorgen ze dat je niet alleen lekker kan eten, maar ook in een fleurige ruimte kunt zitten en een insta waardige foto kunt maken. Naast het maken van poké bowls, bieden zij ook een ruim aanbod aan sushi en andere Aziatische hapjes.

 

Prinsestraat 18 – Den haag

 

Ohana poké

 

Foto is afkomstig van Ohana poké

 

Hola Poké – Amsterdam

 

Gevestigd in Amsterdam, maar haalt haar inspiratie uit Hawaii. Hola poké laat je je eigen bowl samen stellen. Je hebt hierbij keuze uit de ingrediënten die in een authentieke Hawaiiaanse bowl voorkomen. Zij marineren de vis waardoor de smaken erin trekken, zo kan jij van alle smaken optimaal genieten.

 

Ceintuurbaan 276-h - Amsterdam

 

Hola poké

 

foto is afkomstig van Hola poké

 

 

Ben je een echte groente fan, maar moet je overal een mondkapje op? Lees dan Groentekapjes

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.