Groentekapjes, nieuwe trend?

Groente zijn meer dan goed voor je gezondheid
Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Corona mondkapjes zijn tegenwoordig eetbaar?

 

Een multidisciplinaire food branding en design studio heeft zichzelf uitgedaagd om een meer natuurlijk en aangenaam masker te ontwerpen, in plaats van de maskers die worden geassocieerd met ziekenhuizen en andere minder fijne plekken. Volgens ons is dat aardig goed gelukt.

 

De studio die zichzelf heeft uitgedaagd gaat te werk onder de naam Hej studio en is gevestigd in Oostenrijk en Denemarken.

 

Zij hebben met vele groenten geëxperimenteerd en gekeken welke het meeste opvielen en zorgden voor een ander perspectief. De bedoeling was om een vriendelijker beeld te schetsen van de pandemie om degene die terughoudend zijn om gezichtsmaskers te dragen te overtuigen om het toch wel te doen.

 

Corona groente maskers  

Foto is afkomstig van Hej studio

 

Een van de medewerkers vertelde dit over het idee: “Door met eten en design te werken in ons dagelijks studiowerk, moesten we denken aan de vele voedingsmiddelen die organisch om ons gezicht wikkelen en mond en neus bedekken”.

 

Hoe leuk het idee ook is om een voedselmasker te dragen, het werkt natuurlijk niet tegen welk virus dan ook, en echt lekker zullen ze waarschijnlijk ook niet smaken.

 

Corona groente maskers

 

Corona groente maskers

 

Corona groente maskers

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.