Met deze geweldige gerechten kom jij kokend de herfst door!

Het is weer zo ver, de herfst is aangebroken, en dat betekent maar één ding, lekker koken! Deze vaak koude en natte periode van het jaar is de perfecte gelegenheid om de meest lekkere recepten in jouw keuken uit te proberen. Hieronder zijn de lekkerste re
Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Dit zijn de herfstgerechten van dit najaar

Het is weer zo ver, de herfst is aangebroken, en dat betekent maar één ding, lekker koken! Deze vaak koude en natte periode van het jaar is de perfecte gelegenheid om de meest lekkere recepten in jouw keuken uit te proberen. Hieronder zijn de lekkerste recepten van dit najaar speciaal voor jou op een rijtje gezet.

 

Minipasteitjes met groenteragout

Kleine hapjes, makkelijk te maken en heerlijk om op te eten. Dit is één van onze favoriete en een echte aanrader. De pasteitjes zitten vol lekkernijen en zijn door de mogelijkheid om te variëren met de vulling een echt feestmaal.

Klik hier voor het recept.

minipasteitjes groenteragout

 

Oude kaaskroketjes met truffeldip

Dit recept is voor onze lekkere snoepers. Deze oude kaaskroketjes zijn in één woord, verrukkelijk. Naast dat ze in een handomdraai gemaakt zijn, zijn ze geweldig om te serveren tijdens een gezellige avondborrelen. Dus waar wacht je nog op, probeer het recept zelf.

Klik hier voor het recept.

mini kaaskroketjes

 

Romige venkel en geitenkaasschotel

Natuurlijk kan een overheerlijke schotel in deze lijst niet weggelaten worden. Deze romige schotel zit boordevol lekkernijen en is precies wat je nodig gaat hebben tijdens het koude weer.

Klik hier voor het recept.

Romige kaasschotel

 

Asem pedis

Asem pedis of lekker op zijn Nederlands, pittige ossenstaartschotel met citroen. Ook deze schotel mag niet ontbreken. Alhoewel asemgerechten vaak erg zuur zijn, is dat bij dit gerecht totaal niet het geval. Door de combinatie van diverse kruiden wordt ervoor gezorgd dat deze schotel als een echte delicatesse wordt beschouwd.

Klik hier voor het recept.

Asem pedis

Sajoer Lodeh

Zacht gegaarde groente in een verfrissend badje met kokosmelk, dat klinkt nog eens lekker zeg. Dit gerecht is een vaste prik bij iedere rijsttafel, maar door de combinatie van groente en kokosmelk wordt het een heerlijke verfrissing tijdens het kleffe weer van de herfst.

Klik hier voor het recept.

Sajoer loden

Shepherd’s Pie

Heb je tijdens het koude weer zin om even lekker binnen te blijven, probeer dan dit recept. Het gerecht kost even de tijd, maar dit is het bewijs dat geduld loont.

Klik hier voor het recept.

shepherd's pie

Verse Erwtensoep

Oud maar goud. Dit gerecht is een echte klassieker en staat zeer zeker in onze top. Met dit recept maak je de welbekende erwtensoep, alleen dan nog lekkerder. Het zit bomvol ingrediënten en is hierdoor een heerlijk gevulde maaltijd.

Klik hier voor het recept.

Erwtensoep

Jamaicaanse stoof

Met dit koude weer halen we het warme Jamaica in huis, en niet zomaar in huis, maar in de keuken. Met dit gerecht zet je een verse en goed gevulde stoof op tafel dat je een lekker warm gevoel geeft zodat jij zonder enig probleem de herfst door komt.

Klik hier voor het recept.

Jamaicaanse stoof

Hollandse stoofvlees

Last but not least, onze oer Hollandse stoofvlees. Dit gerecht is echt wat je nodig zult hebben in deze tijd van het jaar. Iedereen kent het, en iedereen is er dol op.

Klik hier voor het recept.

 

Hollands stoofvlees

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.