Danny's nieuwe boek: Gourmetpret met Danny

Danny

 

Home Made Chef Danny heeft zijn 14e kookboek uitgebracht. Na het succes van onder andere zijn boeken 'Airfryer', 'Zoals alleen oma dat kan' en 'Wokking lekker' besloot Danny dat het tijd is voor weer een nieuw kookboek. Dit keer over alles wat je kan doen met je gourmetstel. Dus wil je helemaal klaar zijn voor de kerst? Wil jij Danny zijn nieuwste boek kopen? Klik hier.

Danny over zijn nieuwe boek:
"Ik ben super blij met mijn nieuwe boek ‘Gourmetpret met Danny’. In dit boek laat ik je zien dat gourmetten veel meer is, dan alleen een kant en klare schaal kopen bij de winkel. Het boek laat zien dat je op een eenvoudige manier je gourmetschaal kan uitbreiden met home made recepten. De recepten zijn verdeeld in 2 stappen, het voorbereiden en het afmaken aan de gourmettafel. Er zijn verschillende hoofdstukken in het boek te vinden, dus voor iedereen wat wils. Naast vlees, vis en vegetarische recepten, staan er ook recepten speciaal voor kinderen in. Ga je liever voor wat meer luxe? Dan staan er ook luxe gourmet recepten in met kreeft en oester. Tenslotte vind je ook desserts in dit boek. Alles gemaakt met het gourmetstel."

Speciaal voor alle abonnees van onze nieuwsbrief geven we een aantal boeken weg! Nog geen abonnee? Schrijf je dan snel in en check onze Instagram om mee te doen aan de winactie!"

 

Stuur ons je reactie

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Advertentie
Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Pinterest
Advertentie