Bij deze toprestaurants kun je nu ook sterren gerechten afhalen

Ontvang meer tips als deze

Ontvang meer tips als deze in mijn mail

Hier bestel jij gerechten van toprestaurants voor thuis!

 

Naar een restaurant toe gaan is wat moeilijk deze dagen, dus dan maar het restaurant in huis halen toch?! Dus dek je tafel en schenk een goed glas wijn voor jezelf in en bestellen maar. Deze restaurants zorgen ervoor dat jij thuis kan genieten van hun lekkerste gerechten, zo kun je toch nog een beetje uiteten gaan én steun je jouw favo restaurant in deze gekke tijden.

 

Bord’eau restaurant gastronomique

Michelin-ster chef Bas van Kranen en manager Wouter Denessen, van restaurant Bord’eau, willen iedereen de mogelijkheid geven om de warme beleving van hun restaurant in huis te halen. Zij doen dit door je eigen tafel vol te zetten met allerlei heerlijkheden uit de natuur. Zij verzorgen wekelijks een 3-gangen menu voor thuis. Samen met een handige instructievideo en recepturenkaart kun jij thuis aan de slag om een sterrenmaaltijd op tafel te zetten.

Nieuwe Doelenstraat 2-14 – Amsterdam

Bord'eau

Foto is afkomstig van Bord'eau

 

Trattoria Graziella

Dit Italiaanse restaurant is volgens de vele gasten een echte aanwinst in Amsterdam. Je kunt hier van donderdag tot en met zondag terecht voor een overheerlijke afhaalmaaltijd. De vers gemaakte pasta wordt geserveerd met één van hun huisgemaakt sauzen.

Nieuwe Doelenstraat 12-14 – Amsterdam

Trattoria Graziella

Foto is afkomstig van Trattoria Graziella

 

Choux

Dit is voor de mensen die zelf een sterrenmaaltijd op tafel willen zetten. Bij Choux maak je zelf het gerecht met de ingrediënten die je krijgt. Van tevoren geef je aan in welk gerecht jij zin hebt, bijvoorbeeld iets met vlees of een vega variant. Zij stellen de ingrediënten samen en zorgen dat het klaar staat wanneer jij het komt ophalen. Bij het pakket vind je een QR-code, hiermee helpt een chef je digitaal verder met het bereiden van je gerecht. Naast dit superleuke concept kun je ook in hun wijnwinkel een bijpassende wijn uitkiezen voor bij je sterrenmaaltijd.

De Ruijterkade 128 – Amsterdam

Choux

Foto is afkomstig van Choux

 

Okura

Hoewel Okura eigenlijk een hotel is, hebben zij ook een geweldig restaurant. Om ervoor te zorgen dat iedereen nog steeds kan genieten van hun gerechten, hebben zij ervoor gekozen om hun restaurant beschikbaar te stellen voor afhaal. Je bestelt hier een dag van tevoren en haalt het bij het hotel op. Zo kun je genieten van de meest lekkere sushi en heerlijke bijgerechten.

Ferdinand Bolstraat 333 – Amsterdam

Okura

Foto is afkomstig van Okura

 

Binnenvisser

Lekker knus, dat is waar dit restaurant/café om bekend staat. Jammer genoeg kan dat nu even niet meer. Hierom zorgt Binnenvisser ervoor dat deze gezelligheid bij jou thuis wordt gebracht. Zij hebben het concept Binnenvisser box bedacht. Samen met vier basis ingrediënten wisselt hun aanbod, zodat er voor ieder wat wils tussen zit. Samen met de kookinstructies zorg jij ervoor dat jij thuis lekker knus kan genieten van hun oude vertrouwde gerechten.

Bilderdijkstraat 36 – Amsterdam

Binnenvisser

Foto is afkomstig van Binnenvisser

 

RIJKS

Dit restaurant is gevestigd in, zoals de naam al zegt, het Rijksmuseum. En zij doen eer aan de naam, want zij zorgen ervoor dat je diverse kunstwerken op je bord gepresenteerd krijgt. Zij hebben in 2014 de deuren geopend, ontvingen in 2016 een Michelin ster en werden in 2019 in de Worlds 50 best restaurants opgenomen. Maar om ervoor te zorgen dat jij ook nu van hun heerlijke kunstwerkjes kunt genieten, verzorgen zij een 3-gangen menu voor thuis.

Museumstraat 2 – Amsterdam

RIJKS

Foto is afkomstig van RIJKS

 

Daalder

2 weken geleden was onze eigen Chef Dirk naar dit toprestaurant geweest en aan de hand daarvan hebben wij een zeer succesvolle blog opgesteld, klik hier voor de blog. Maar in deze tijd heeft de eigenaar Dennis Huwaë gekozen om hun maatlijden beschikbaar te stellen voor bezorging of afhaal. Je bestelling bestaat hier uit een 5 gangen menu, zo kan jij de hele avond genieten van de meeste lekkere gerechten, gemaakt door de sterren chef zelf.

Lindengracht 90 – Amsterdam

Daalder

Foto is afkomstig van Daalder

 

Stuur ons je reactie

Bewaar deze blog in mijn mail

Meer inspiratie

Ontvang leuke hotspots, tips & tricks

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.