Zomerse watermeloen en komkommer wok

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Deze superlekker vegetarische salade is fris van smaak, maar ook nog eens wokking snel te maken! Ideaal als je plots visite krijgt. 

image.jpeg

Ingrediënten voor Zomerse watermeloen en komkommer wok

watermeloen
komkommer
arachideolie
balsamicoazijn, naar smaak
zachte geitenkaas
cashewnoten
honing
dragon

Benodigdheden

Wok

Bereiding

  1. Schil de watermeloen en snijd het vruchtvlees in blokjes van circa 3,5 bij 3,5 centimeter.
  2. Snijd de komkommer in 6 lange parten, snijd de parten in schuine stukken van circa 4 centimeter.
  3. Verhit een scheut arachideolie in de wok, wok de komkommer en de watermeloen circa 4 minuten tot deze beginnen te kleuren.
  4. Blus af met een scheutje balsamicoazijn.
  5. Breng op smaak met zout en peper.
  6. Verbrokkel de zachte geitenkaas over de wokschotel.
  7. Besprenkel de wokschotel met de honing en serveer met takjes dragon.

Deze zomerse wokschotel is bijzonder geschikt als salade. Je kunt hier altijd wat lekker volkorenbrood bij serveren.

Uit het boek: Wokking Lekker

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2025 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen