Deze superlekker vegetarische salade is fris van smaak, maar ook nog eens wokking snel te maken! Ideaal als je plots visite krijgt.
Ingrediënten voor Zomerse watermeloen en komkommer wok
Benodigdheden
Bereiding
- Schil de watermeloen en snijd het vruchtvlees in blokjes van circa 3,5 bij 3,5 centimeter.
- Snijd de komkommer in 6 lange parten, snijd de parten in schuine stukken van circa 4 centimeter.
- Verhit een scheut arachideolie in de wok, wok de komkommer en de watermeloen circa 4 minuten tot deze beginnen te kleuren.
- Blus af met een scheutje balsamicoazijn.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Verbrokkel de zachte geitenkaas over de wokschotel.
- Besprenkel de wokschotel met de honing en serveer met takjes dragon.
Deze zomerse wokschotel is bijzonder geschikt als salade. Je kunt hier altijd wat lekker volkorenbrood bij serveren.
Uit het boek: Wokking Lekker
Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld