Zoete heerlijkheid: sinaasappels met kaneel

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Naamloos-1.jpg

Ingrediënten voor Zoete heerlijkheid: sinaasappels met kaneel

heel sappige (navel)- sinaasappels
honing
oranjebloesemwater
kaneel
amandelen, grof gehakt

Bereiding

  1. Schil de sinaasappels en verwijder ook het witte vel. Snijd het vruchtvlees met een scherp mes in heel dunne schijven.
  2. Verdeel de sinaasappelschijven over een groot bord. Zet de honing 1 minuut in de magnetron om hem goed vloeibaar te maken en meng met het oranjebloesemwater. Schenk dit mengsel over de sinaasappels en bestrooi ze met kaneel.
  3. Serveer de sinaasappels gekoeld, bestrooid met de amandelen.

Dit recept komt uit het kookboek Shoukran van Abdel Alaoui, waarin hij de Marokkaanse keuken weerspiegelt. Denk aan heerlijke gevarieerde en kleurrijke recepten, die zich uitstekend lenen om gedeeld te worden en om gezellig mee te tafelen.
Shoukran.jpg

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen