Zelfgemaakte Huzarensalade

Bereidingstijd:
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten

  • 2 hardgekookte eieren
  • 400 gram vastkokende aardappelen 
  • 1 winterpeen 
  • 1 appel
  • 4 zoetzure augurken 
  • 1 gram boeren beenham 
  • 1 eetlepel witte wijnazijn 
  • 4 eetlepels mayonaise 

Bereiding

  1. Schil de aardappels en snijd in blokjes.
  2. Schil de wortels en snijd in blokjes.
  3. Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de aardappelen circa 15 minuten gaar. Schep de aardappels uit het water en kook in hetzelfde water ook de wortelblokjes circa 4 minuten tot ze beetgaar zijn.
  4. Schil de appel en snijd in kleine blokjes.
  5. Snijd de beenham en augurken in blokjes en meng deze met de aardappel en de wortel. Voeg de azijn en mayonaise toe en breng op smaak met peper en zout. 

Zelf toevoegen:

  • 2 eieren 
  • 1 eetlepel witte wijnazijn

Meer Hollandse recepten? Klik hier! 

 

Heb je vragen en/of opmerkingen over dit recept of over je box? Mail dan naar boerschappen@homemadechefs.nl
We helpen je graag verder.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2025 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen