Ingrediënten
- 2 hardgekookte eieren
- 400 gram vastkokende aardappelen
- 1 winterpeen
- 1 appel
- 4 zoetzure augurken
- 1 gram boeren beenham
- 1 eetlepel witte wijnazijn
- 4 eetlepels mayonaise
Bereiding
- Schil de aardappels en snijd in blokjes.
- Schil de wortels en snijd in blokjes.
- Breng een pan met water en zout aan de kook en kook de aardappelen circa 15 minuten gaar. Schep de aardappels uit het water en kook in hetzelfde water ook de wortelblokjes circa 4 minuten tot ze beetgaar zijn.
- Schil de appel en snijd in kleine blokjes.
- Snijd de beenham en augurken in blokjes en meng deze met de aardappel en de wortel. Voeg de azijn en mayonaise toe en breng op smaak met peper en zout.
Zelf toevoegen:
- 2 eieren
- 1 eetlepel witte wijnazijn
Meer Hollandse recepten? Klik hier!
Heb je vragen en/of opmerkingen over dit recept of over je box? Mail dan naar boerschappen@homemadechefs.nl
We helpen je graag verder.