Zalmpizza met mosterd, kappertjes en dille

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

image.jpeg

Ingrediënten voor Zalmpizza met mosterd, kappertjes en dille

crème fraîche
grove mosterd
verse dille
italiaanse pizzabodem
zalm
kappertjes
rode ui
roomkaas
citroen

Bereiding

  1. Snijd de dille fijn, de zalm in plakjes en de rode uit in halve ringen.
  2. Meng de crème fraîche met de mosterd en fijngesneden dille. Besmeer de pizzabodem met dit mengsel.
  3. Beleg de pizza met de dunne plakjes zalm, kappertjes, rode ui en brokkeltjes roomkaas.
  4. Bak de pizza af in circa 10 minuten in een oven van 250°C graden.
  5. Rasp als de pizza klaar is nog wat verse citroenschil over de zalmpizza.

Uit het boek: Pizza’s en Flammküchen

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2025 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen