Er zijn maar weinig andere soorten gerechten zich meer synoniem voelen met de term 'guilty pleasure' dan pizza. Niet heel toevallig zijn er daardoor talloze - soms teleurstellende - pogingen geweest om pizza in de gezonde voedingshoek te duwen, maar of zo'n bloemkoolbodem echt kan tippen aan de old fashioned deegbodem? Wij denken van niet. Knutselen aan een nieuwe soort bodem laten we dus vandaag even voor wat het is, maar om calorie inname fors naar beneden te brengen maken we het geheel op een groentewrap. Iets met best of both worlds?
Ingrediënten voor Wortel groentenwrap-pizza met vitello tonato
Benodigdheden
Kaasschaaf of mandoline, staafmixer
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 170 graden. Bak de wraps op een bakpapiertje in 5-8 minuten krokant.
- Mix met een staafmixer de mayonaise, tonijn en kappertjes tot een gladde tonijnmayonaise.
- Leg de plakjes fricandeau op de gebakken wraps met daar omheen stipjes of een swirl tonijnmayonaise. Leg daar op de dunne plakken wortel en courgette en maak af met rucola en zout en peper