Wortel groentenwrap-pizza met vitello tonato

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Er zijn maar weinig andere soorten gerechten zich meer synoniem voelen met de term 'guilty pleasure' dan pizza. Niet heel toevallig zijn er daardoor talloze - soms teleurstellende - pogingen geweest om pizza in de gezonde voedingshoek te duwen, maar of zo'n bloemkoolbodem echt kan tippen aan de old fashioned deegbodem? Wij denken van niet. Knutselen aan een nieuwe soort bodem laten we dus vandaag even voor wat het is, maar om calorie inname fors naar beneden te brengen maken we het geheel op een groentewrap. Iets met best of both worlds?
Groentewrap pizza vitello tonato

Ingrediënten voor Wortel groentenwrap-pizza met vitello tonato

Groentewraps wortel
mayonaise
tonijn uit blik, in water
kappertjes
gebraden kalfsfricandeau, in plakjes
wortel, in dunne plakken over de lengte gesneden
courgette, in dunne plakken over de lengte gesneden
rucola

Benodigdheden

Kaasschaaf of mandoline, staafmixer

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170 graden. Bak de wraps op een bakpapiertje in 5-8 minuten krokant.
  2. Mix met een staafmixer de mayonaise, tonijn en kappertjes tot een gladde tonijnmayonaise.
  3. Leg de plakjes fricandeau op de gebakken wraps met daar omheen stipjes of een swirl tonijnmayonaise. Leg daar op de dunne plakken wortel en courgette en maak af met rucola en zout en peper
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen