Wortel-currysoep

Bereidingstijd: Minder dan 40 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

 

Ingrediënten voor Wortel-currysoep

grote ui, grofgesneden
massamancurry
winterpeen, in grove stukken
groentebouillon
limoen, sap
crème fraîche
Platte peterselie voor garnering
Peper en zout om op smaak te brengen

Benodigdheden

Soeppan

Bereiding

  1. Bak de ui in een beetje olijfolie aan en voeg de Massamancurry toe. Voeg nu de winterpeen toe en bak 5 min aan. Doe de groentebouillon erbij en kook ca. 15 min. tot de wortel gaar is.
  2. Pureer de soep met de staafmixer glad. Breng op smaak met peper, zout en het limoensap.
  3. Dien op in kommetjes en serveer met crème fraîche en platte peterselie.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen