Wij hebben nogal een sterke mening als het om eieren gaat. We vinden scrambled eggs het lekkerst als het kort maar krachtig gebakken wordt, een knapperig randje aan gebakken eieren is een must én gevulde eieren zijn NIET passé. Oké misschien kan kan het af en toe een opkalefater gebruiken, maar er op uitgekeken zijn? Nooit!
Om deze tijdloze borrelhap/snack nieuw leven in te blazen gingen wij aan de haal met verschillende smaken hoemoes van Maza en dat pakte fantastisch kleurrijk uit.
Ingrediënten voor Wanneer gevulde eitjes een nieuw level van goedheid bereiken
Benodigdheden
Keukenmachine of staafmixer, spuitzak met kartelmondje
Bereiding
- Kook de eieren 10 minuten tot ze gaar zijn en koel ze daarna helemaal af in koud water.
- Snijd voorzichtig het dopje van de gekookte eieren en verwijder netjes een klein randje van de schaal.
- Lepel nu voorzichtig met een klein koffielepeltje de dooier uit het eitje.
- Maal de eidooiers in de keukenmachine of met de staafmixer met de hoemoes tot een gladde crème.
- Vul een spuitzak met het hoemoes-ei mengsel en spuit deze mooi hoog op in de eitjes.
- Garneer de eitjes af met een beetje verse kerrie en een staafje bieslook.