Udon noedels met gamba’s en spicy olie

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Udon noedels met gamba’s en spicy olie

grote garnalen (naar wens met of zonder kop en schaal)
udon noedels
rode peper
edamame bonen
paksoi
olijfolie
knoflook
gember
sjalot
sesamolie
vissaus

Benodigdheden

Wok, kookpan en een grillpan, rasp

Bereiding

  1. Rasp de knoflook, de gember en de sjalot fijn en meng met de olijfolie. Voeg daarna de fijngesneden rode peper toe aan het oliemengsel.
  2. Kook de udon noedels volgens de verpakking.
  3. Snijd ondertussen de paksoi in grove stukken.
  4. Verwarm een wok, verwarm de kruidenolie kort en bak de gamba’s aan in de hete kruidenolie.
  5. Voeg als de gamba’s klaar zijn de paksoi en de edamame boontjes toe aan de garnalen en bak deze heel kort mee tot ze warm zijn.
  6. Voeg nu de gekookte noedels toe en verwarm kort mee tot ze weer goed heet zijn.
  7. Breng het gerecht op smaak met een beetje vissaus en de sesamolie.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen