Trifle met roodfruit, oublies en gouden sprinkles

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Trifle met roodfruit, oublies en gouden sprinkles

mascarpone
slagroom
merg van vanillestokje
eventueel poedersuiker naar wens
aardbeien, gehalveerd
bramen
rode bessen
pitloze rode druiven
oublies, waarvan de helft gecrushed
sprinkles naar wens

Benodigdheden

Bereiding

  1. Meng met een (hand)mixer de mascarpone, vanille en slagroom met elkaar. Mix eerst op lage stand tot de mascarpone is opgenomen en niet gaat klonteren. Mix daarna tot het mengsel stijf is. Breng eventueel verder op smaak met poedersuiker als je het zoeter wilt hebben.
  2. Druk voor de eerste laag de aardbeien stevig tegen de rand van de Mason Jar aan. Beleg de hele bodem met aardbeien.
  3. Schep hier ¼ van het mascarponemengsel op. Beleg nu met de hele oublies.
  4. De volgende laag bestaat weer uit mascarponemengsel. Hierop komen blauwe bessen, bramen, druiven en 2/3 sprinkles.
  5. Hier bovenop nog een laag mascarponemengsel, daarop de gecrushte oublies.
  6. Nu de laatste laag van het mascarponemengsel en top ‘m af met aardbeien en overige vers fruit en srpinkles.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen