Ingrediënten voor Trifle met roodfruit, oublies en gouden sprinkles
Benodigdheden
- (Hand)mixer
- Mason Jar
Bereiding
- Meng met een (hand)mixer de mascarpone, vanille en slagroom met elkaar. Mix eerst op lage stand tot de mascarpone is opgenomen en niet gaat klonteren. Mix daarna tot het mengsel stijf is. Breng eventueel verder op smaak met poedersuiker als je het zoeter wilt hebben.
- Druk voor de eerste laag de aardbeien stevig tegen de rand van de Mason Jar aan. Beleg de hele bodem met aardbeien.
- Schep hier ¼ van het mascarponemengsel op. Beleg nu met de hele oublies.
- De volgende laag bestaat weer uit mascarponemengsel. Hierop komen blauwe bessen, bramen, druiven en 2/3 sprinkles.
- Hier bovenop nog een laag mascarponemengsel, daarop de gecrushte oublies.
- Nu de laatste laag van het mascarponemengsel en top ‘m af met aardbeien en overige vers fruit en srpinkles.
print recept