Stoofperen met laurier en sinaasappelschil

Bereidingstijd: 1 uur+
Oud-Hollandse stoofpeertjes met extra smaak
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

 

Benodigdheden

Bereiding

  1. Snijd met een scherp mesje of dunschiller reepjes van het oranje gedeelte van de schil van de sinaasappel. Schil de peertjes, laat de steeltjes eraan zitten.
  2. Doe de stoofperen in een ruime pan en voeg de wijn toe. Vul aan met water totdat de peertjes net onder staan. Voeg de sinaasappelschil, suiker en het kaneelstokje toe en breng aan de kook. Voeg voor een extra kruidig accent de kruidnagels en laurier toe. Stoof 1 uur op laag vuur. Serveer warm of koud.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.