Spicy tempeh met witte rijst en wokgroenten

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ons kun je wakker maken voor everything spicy
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Spicy tempeh met witte rijst en wokgroenten

tempeh
zonnebloemolie
bruine suiker
ABC ketjap
Conimex sambal Brandal
witte rijst
Indonesische wokgroente
zak Conimex cassave kroepoek

Benodigdheden

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
  2. Snijd de tempeh in plakken en dan in reepjes. Bak ze goudbruin in een laagje zonnebloemolie en laat uitlekken. Zet de lege pan terug op het vuur en bak de ketjap en suiker kort tot het gaat borrelen. Voeg dan de brandal toe, bak 30 sec. mee en roer dan de tempeh er doorheen. Laat alles kort bakken en zet de tempeh dan apart. Niet aanraken, dit is loeiheet!
  3. Veeg de pan schoon en wok de wokgroenten op hoog vuur gaar. Serveer met rijst, tempeh en cassave kroepoek.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen