Chocolademelk zoals we 'm kennen, maar dan anders. Heerlijk voor de koude dagen bij de open haard (of gewoon lekker onder een dekentje op de bank).
Ingrediënten voor Spicy chocolademelk
Benodigdheden
- Snufje zout
- 2 Mason Jars
- Steelpannetje
- (Saté)prikkers
Bereiding
- Doe de melk met de vanille, kaneel, Spaanse peper, suiker en zout in een steelpan. Laat langzaam warm worden tot het net niet kookt. Laat ongeveer 15 min trekken en haal van het vuur. Verwijder de Spaanse peper en evt. het kaneelstokje.
- Verdeel de chocolade over de Mason Jars en overgiet met de warme melk. Roer tot de chocolade gesmolten is.
- Rijg 3 marshmallows aan een prikker en rooster deze voorzichtig met een gasfornuis of brulée-brandertje. Steek de prikker met de marshmallows boven in de warme chocomelk en dien op.