Spaghetti met broccoli en tomatensaus, voor de echte pastalovers

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Voor de echte pasta lovers!
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Voor alle pasta lovers. Verse spaghetti met broccoli en een frisse tomatensaus

Ingrediënten voor Spaghetti met broccoli en tomatensaus, voor de echte pastalovers

broccoli
rode peper
tros tomaten
tijm
babyleaf sla
spaghetti
sjalot
knoflook

Benodigdheden

Bereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in 8 minuten en spoel af onder de kraan.
  2. Snijd de broccoli in kleine roosjes en blancheer deze in 3 minuten beetgaar en spoel koud onder de kraan.
  3. Pel de sjalot en de knoflook en snipper deze fijn.
  4. Snijd de rode peper zonder zaadjes in reepjes, en de tomaat in kleine blokjes.
  5. Verwarm in een steelpan een scheutje olijfolie en fruit hierin de knoflook, de ui en de rode peper kort aan. Voeg in blokjes gesneden tomaten toe en laat het geheel 5 minuten pruttelen. Staafmixer de saus daarna glad en breng op smaak met peper en zout.
  6. Voeg de pasta, de broccoli en de tijm toe en verwarm het geheel tot alles goed heet is.
  7. Proef de pasta en voeg grof gemalen peper en zout toe naar wens.
  8. Serveer de pasta en garneer af met de babyleaf sla.

Dit recept is afkomstig van Boerschappen

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen