Bulguralade met biefstuk, passievrucht-chilidressing en gerookte amandelen

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

urbsalade HMC biefstuk

Ingrediënten voor Bulguralade met biefstuk, passievrucht-chilidressing en gerookte amandelen

Ingrediënten salade
veldsla
biefstuk (ca. 300 gram totaal)
passievrucht
cherrytomaatjes
radijsjes
rode ui
lente-ui
bulgur
Ingrediënten dressing
appelsap
passievrucht
extra vergine olijfolie
URB Shanghai

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Verdeel de tomaatjes over de ovenschaal, meng ze met een beetje olijfolie en pof ze kort in de oven. Het duurt afhankelijk van de oven ongeveer 3 minuten tot ze beginnen te scheuren.
  2. Kook de bulgur volgens de verpakking.
  3. Snijd de radijs in kwartjes, de lente-ui in ringetjes en de rode ui in halve ringen.
  4. Verwijder de pitjes uit de rode peper en snijd hem klein.
  5. Halveer de helft van de passievruchten en pureer zit samen met het appelsap, de rode peper, de olijfolie en een snufje zout met de staafmixer tot een gladde dressing.
  6. Bak de biefstuk in een hete pan tot de gewenste gaarheid en laat dit daarna 3 minuten rusten.
  7. Verdeel de sla over de borden en verdeel hierover de gekookte bulgur, de gepofte tomaatjes, de radijs en de rode ui.
  8. Snijd de biefstuk in dunne plakjes en verdeel dit daarna samen net de gerookte amandel en de lente-ui over de salade.
  9. Besprenkel de salade daarna ruim met de passievruchtdressing en de gesneden passievruchten.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.