Roze groentesoep

Bereidingstijd:
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Roze groentesoep:

  • 3 rode bieten 
  • 2 paarse wortels 
  • 500 gr truffelaardappel 
  • 1 rode ui 
  • 2 tenen knoflook 
  • olijfolie 
  • peper en zout

Kookgerei: soeppan, staafmixer. 

Bereiden:

  1. Schil de rode bieten, paarse wortel en truffelaardappel en snijd in blokjes. Pel en snipper de ui en knoflook. 
  2. Verwarm in een ruime soeppan een scheut olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook. Voeg de groenten toe en bak 2 minuten mee. Breng op smaak met peper en zout.
  3. Voeg 1,5 liter water toe en breng aan de kook met de deksel op de pan. Kook gedurende 30 minuten gaar. 
  4. Pureer met een staafmixer tot een gladde soep. Breng op smaak met peper en zout. 

Tip: Gebruik bij het schillen en snijden van de groenten handschoentjes. Zo kleuren je handen niet.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen