Romige citroenpasta met munt

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

TL_L5321.jpg

Ingrediƫnten voor Romige citroenpasta met munt

spaghetti
knoflook, fijngehakt
rode peper, zaadlijsten verwijderd, fijngesneden
slagroom
citroenen, rasp van 2 en sap van 1
Parmezaanse kaas, geraspt
roomboter, 2 flinke klonten
olijfolie
Verse munt, aantal blaadjes
Zout en versgemalen peper

Benodigdheden

Kookpan, koekenpan

Bereiding

  1. Bereid de spaghetti volgens de verpakking al dente. Vergeet hierbij geen zout aan het water toe te voegen en bewaar een kopje van het kookvocht.
  2. Doe de boter in de pan en voeg een klein scheutje olijfolie toe, zodat de boter niet aanbrand. Voeg daarna de rode peper en knoflook toe samen met de 3/4 citroenrasp en al het sap en laten de smaken vrijkomen.
  3. Schenk de slagroom in de pan samen met een scheutje kookvocht van de spaghetti. Roer het geheel goed door elkaar en voeg daarna de pasta eraan toe. Meng spaghetti goed met de saus, zodat alles bedekt is. Bestrooi met Parmezaanse kaas en schep nogmaals om zodat de kaas smelt.
  4. Verdeel de pasta over de borden en maak af met versgemalen peper, de rest van de citroenrasp en muntblaadjes.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2022 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden.