Rauwe pompoensalade met zoetzure cranberries en roodlof

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Rauwe pompoensalade met zoetzure cranberries en roodlof

sherry azijn
gedroogde cranberries
flespompoen
pompoenpitten
stronkjes roodlof
pompoenpitolie of olijfolie

Benodigdheden

Bereiding

  1. Wel de krenten of cranberries in de sherry azijn.
  2. Schil de flespompoen en gooi de schil weg. Schil dunne linten met een dunschiller van de pompen.  
  3. Rooster in een droge pan de pompoenpitten tot ze licht verkleuren of gaan knetteren. Zet apart.  
  4. Snijd de kontjes van de roodlof af en snijd de bladeren los. Roer de olijfolie door de cranberries en azijn en hussel deze dressing door de salade. Serveer met de pompoenpitten bovenop.  
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen