Quinoabowl met in harissa gemarineerde halloumi en graatappelpitjes

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Quinoabowl met in harissa gemarineerde halloumi en graatappelpitjes

Quinoa
Halloumi, in plakken
Harissa
Verse munt, fijngesneden
Graanaatappelpitjes
Diepvries tuinerwten
Olijfolie
Peper en zout

Benodigdheden

Bereiding

  1. Bereid de quinoa volgens de instructies op de verpakking. Kook de erwten de laatste 3 minuten mee en giet af. Besmeer beide kanten van de halloumiplakken met harissa.
  2. Meng de granaatappelpitjes en de sap die meekomt door de quinoa met de fijngehakte munt en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
  3. Verdeel de quinoa over de borden. Gril de halloumi last-minute in een grilpan en serveer bovenop de quinoa.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen