Vers broodje, pulled pork en heel heerlijke bbq saus, dit broodje blijf je eten.
Ingrediënten voor Pulled Pork uit de oven, dit broodje blijf je eten!
Benodigdheden
- Ovenschaal
- Aluminiumfolie
Bereiding
- Meng in een kom de barbecuesaus met de kruiden.
- Wrijf de varkensnek in met het mengsel en laat circa 2 uur marineren in de koelkast. Laat het vlees op kamertemperatuur komen en verwarm ondertussen de oven voor op 120°C.
- Plaats het stuk vlees in een ovenschaal en dek af met aluminiumfolie. Gaar het vlees in circa 2 uur en keer het vlees elke 30 minuten.
- Verwijder de folie en zet de oven op 160°C. Laat het vlees in circa 60 minuten goudbruin worden.
- Haal de varkensnek uit de oven, trek het vlees met 2 vorken uit elkaar en meng met de saus uit de ovenschaal.
Tip: Deze pulled-pork is heerlijk in een broodje met wat coleslaw of in een pita.