Pizza Calzone, tot aan de nok toe gevuld

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Een goed gevulde pizza
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Pizza Calzone

Ingrediënten voor Pizza Calzone, tot aan de nok toe gevuld

pomodori tomaat, in blokjes gesneden
ricotta
mozzarella, in blokjes gesneden
salami, in kleine blokjes gesneden
basilicum, blaadjes fijngesneden
olijfolie
Parmezaanse kaas, geraspt
Italiaanse bodem

Benodigdheden

  • Peper en zout, naar smaak
  • Oven

Bereiding

  1. Maak een mengsel, om als vulling te gebruiken, van de tomaat, ricotta, mozzarella, salami, basilicumblaadjes, olijfolie en Parmezaanse kaas. Breng dit mengsel eventueel nog op smaak met peper en zout.
  2. Beleg de pizza op één helft met de vulling en vouw dan de pizza als een halvemaan dubbel. Duw de randen stevig aan, zodat het een gesloten pakket vormt.
  3. Bak de calzone af in de oven in circa 15 minuten af in een oven van 250°C tot deze stevig gekleurd is.

Tip: Varieer lekker met de vulling.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2025 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen