Pita met kip gyros en tzatziki

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Pita met kip gyros en tzatziki

Rosita’s Caribbean flatbread
kipfilet haasjes, in de lengte gehalveerd
rode ui, in ringen
tomaten, in parten
Verse tzatziki of maak 'm zelf
Optioneel: gyros kruiden

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verhit een scheutje olijfolie in een grillpan en grill de kipfilet haasjes gaar en rondom bruin. Breng op smaak met peper en zout. Bereid de flatbreads volgens de verpakking.
  2. Verspreid de tzatziki over de flatbreads en beleg met tomaat en ui. Vouw de pita’s dicht. Voor het serveren kun je ze eventueel in bakpapier oprollen, zodat ze netjes dicht blijven zitten.

Optioneel: marineer de kipfilethaasjes voor het bakken met de gyroskruiden voor een extra smaakbeleving.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen