Pineapple Paasbowl met kokos en kurkuma

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Boterhammen? Boring. Eieren? Eentoning. Tegenwoordig zijn we in de ban van ontbijten met smoothiebowls. Misschien omdat we zo onze creativiteit 's ochtends kwijt kunnen, misschien omdat we zo een stukkie kleurrijker de dag beginnen. We variëren met fruit, noten, zaden, snippers en natuurlijk Alpro enzovoorts. Onze huidige favoriet? Deze variant met ananas.
Pineapple Paasbowl met kokos en kurkuma

Ingrediënten voor Pineapple Paasbowl met kokos en kurkuma

Alpro mild & creamy
diepvries ananas
kurkuma poeder
agavesiroop
kokosflakes
pompoenpitten
mango

Benodigdheden

Bereiding

  • Pureer de Alpro mild & creamy in een kom met de diepvries ananas, de kurkuma en de agavesiroop.
  • Schil de mango, snijd dunne plakken van de brede kant en snijd uit deze plakken 8 paashaasoortjes. Snij de rest van de mango daarna in kleine blokjes.
  • Verdeel de smoothie over de kommen en maak met de garnering een vorm van de paashaas. Je kan dit chique doen met alleen de mango oortjes als twist of wat kinderlijker door een ook oogjes en een mondje op te maken.
  • Decoreer de smoothiebowl af met eetbare viooltjes.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen