Boterhammen? Boring. Eieren? Eentoning. Tegenwoordig zijn we in de ban van ontbijten met smoothiebowls. Misschien omdat we zo onze creativiteit 's ochtends kwijt kunnen, misschien omdat we zo een stukkie kleurrijker de dag beginnen. We variëren met fruit, noten, zaden, snippers en natuurlijk Alpro enzovoorts. Onze huidige favoriet? Deze variant met ananas.
Ingrediënten voor Pineapple Paasbowl met kokos en kurkuma
Benodigdheden
Bereiding
- Pureer de Alpro mild & creamy in een kom met de diepvries ananas, de kurkuma en de agavesiroop.
- Schil de mango, snijd dunne plakken van de brede kant en snijd uit deze plakken 8 paashaasoortjes. Snij de rest van de mango daarna in kleine blokjes.
- Verdeel de smoothie over de kommen en maak met de garnering een vorm van de paashaas. Je kan dit chique doen met alleen de mango oortjes als twist of wat kinderlijker door een ook oogjes en een mondje op te maken.
- Decoreer de smoothiebowl af met eetbare viooltjes.