Ingrediënten voor Pastasalade met venkel, mandarijndressing, groene appel en gerookte zalm
Benodigdheden
Bereiding
- Kook de pasta volgens de verpakking.
- Snijd de venkel met een scherp met in superdunne plakje en zet het daarna onder met koud water voor zowel wassen als ook krokant blijven.
- Snijd de appel zonder de kern en met schil in julienne (lange dunne reepjes
- Rasp de schil en pers het sap uit de citroen en de mandarijnen en pureer zit samen met de honing, de mosterd, de olijfolie en een snufje zout met de staafmixer tot een gladde dressing.
- Snijd de tomaten in 8 partjes en meng dit samen met de dressing, de venkel, de appel en de gekookte pasta tot een salade. Breng dit eventueel op smaak met wat peper en zout
- Verdeel de salade over de borden en leg hierop plakjes van de gerookte zalm.
- Garneer de salade eventueel af met wat verse kruiden of shiso.
print recept