Pasta met groene groenten en broccolipesto

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Pasta met groene groenten en broccolipesto

Ingrediënten broccolipesto
broccoli
pijnboompitten
verse basilicum
Parmezaanse kaas
knoflook
citroensap
Zwarte peper, naar smaak
Overige ingrediënten
rucola
bimi of gewone broccoli
sperziebonen
250
Rasp van citroen

Benodigdheden

Kookpan en blender

Bereiding

  1. Maak de broccoli schoon en snijd in kleine roosjes, blancheer de broccoli ca. 4 minuten tot hij zacht is maar niet gaar en bruin.
  2. Laat de pijnboompitten roosteren in een droge pan.
  3. Doe de broccoli, pijnboompitten, verse basilicum, knoflook, Parmezaanse kaas en citroensap in een blender en mix deze fijn, maar niet helemaal glad.
  4. Breng op smaak met peper en zout. Kook de bimi en de sperziebonen beetgaar in ca. 4 minuten.
  5. Kook ondertussen ook de spaghetti volgens de verpakking en meng met ½ van de broccoli pesto.
  6. Serveer de spaghetti met de groenten en lepel hierop de rest van de pesto.
  7. Rasp daarover een beetje extra Parmezaanse kaas en de schil van een citroen en garneer met de rucola.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen