Pappardelle met linzenragu

Bereidingstijd: Minder dan 50 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Pappardelle met linzenragu

pappardelle
ui, gesnipperd
knoflook, fijngehakt
winterpeen, in blokjes
stengels bleekselderij, halve maantjes
tomatenpuree
tomatenblokjes
rode wijn
groentebouillon
laurierblaadjes
gedroogde rode linzen
Parmezaan

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verhit olijfolie in een braadpan op middelhoog vuur en bak de ui, bleekselderij en wortel voor 4 min. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Doe de tomatenpuree erbij en bak 3 min. Schep regelmatig om. 
  2. Voeg nu de linzen toe en schep om. Schenk de rode wijn erbij en laat 1 min. verdampen. Voeg nu de tomatenblokjes toe, de groentebouillon en laurierblaadjes. Breng op smaak met peper en zout en laat voor ca. 40 min pruttelen, tot de linzen gaar zijn.  
  3. Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af en zorg dat je een kopje kookvocht opvangt. 
  4. Schep de ragù door de pasta en giet er een scheutje van het kookvocht bij. Rasp de Parmezaan erboven en dien op. 
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen