Overnight oats met speculaas en banaan

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Deze hands-off havermout is een eindeloos aanpasbaar meeneemontbijt dat op je wacht als je wakker wordt.
IMG_8864.jpg

Ingrediënten voor Overnight oats met speculaas en banaan

havermout
chiazaad
Kaneel
banaan
(amandel)melk
Lotus Speculoos
optioneel: fijngehakte amandelen

Benodigdheden

4 Mason Jars - 240 ml

Bereiding

  1. Meng de havermout met de chiazaadjes en kaneel in een Mason Jar. Voeg daarna de mashed banaan en (amandel)melk toe. Roer goed door elkaar.
  2. Verwarm de speculoos kort in de magnetron. Schenk over het havermoutmengsel heen en zet in de koelkast tot de volgende ochtend. Top eventueel af met fijngehakte amandelen.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen