Ik weet niet hoe het met jullie zit maar de gnocchi gerechten vliegen mij om de oren. En ik ben fan! Van alle kanten komen we de lekkerste recepten tegen met dit 'trending' aardappelproduct. Zo maakte HMC Kris er een schotel van die je zo in de oven schuift. Niet alleen mega easy maar ook mega lekker!
Ingrediënten voor Ovenschotel met worst, gnocchi en spinazie
Benodigdheden
Ruime pan, ovenschotel
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden. Bak de boerenworst aan in een ruime pan. Haal de worsten uit de pan, zet deze even apart.
- Snipper de ui fijn, plet de knoflook en stoof deze aan in de pan waar de worst in is aangebakken.
- Voeg na enkele minuten de tomatenblokjes en kippenbouillon toe en breng deze aan de kook. Voeg peper en zout naar smaak toe. Snijd ondertussen de worst in stukken.
- Meng de stukjes worst, gnocchi en spinazie door de tomatensaus en giet alles in de ovenschaal.
- Verdeel de parmezaanse kaas en mozzarella erover en zet voor 20 minuten in de oven.
- Eet smakelijk!