Open lasagne met rivierkreeft en pesto. Om je vingers bij af te likken, maar echt! Hier kom je goed mee voor de dag en het ziet er ook nog eens chique de friemel uit.
Ingrediënten voor Open lasagne met rivierkreeft en pesto
Benodigdheden
Kookpan, koekenpan, vergiet
Bereiding
- Snipper de sjalot en fruit de sjalot in 1 eetlepel olijfolie. Snij de prei in halve ringen en was het zand uit de prei. Laat vervolgens uitlekken in een vergiet. Voeg de prei bij de sjalot.
- Meng de crème fraîche en mascarpone erdoor. Breng de saus op smaak met het sap van de citroen, knoflook, zout en peper.
- Kook de lasagnebladen 4 minuten in gezouten kokend water.
- Voeg de rivierkreeftjes toe aan de preisaus.
- Nu kan de open lasagne gestapeld worden. Leg een lasagnevel op een bord, schep hier een bergje saus op, een handjevol rucola en dek weer af met een lasagnevel. Herhaal dit, zodat je eindigt met een lasagnevel .
- Maak af met een klein beetje rucola en wat saus. Serveer met de pesto, olie en parmezaanse kaas.