Open lasagne met rivierkreeft en pesto

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Open lasagne met rivierkreeft en pesto. Om je vingers bij af te likken, maar echt! Hier kom je goed mee voor de dag en het ziet er ook nog eens chique de friemel uit.

Ingrediënten voor Open lasagne met rivierkreeft en pesto

verse lasagnebladen
rivierkreeftjes
crème fraîche
bakje mascarpone
prei
sjalot
knoflook
geraspte kaas
citroen
rucola
groene pesto
basilicumolie (optioneel)

Benodigdheden

Kookpan, koekenpan, vergiet

Bereiding

  1. Snipper de sjalot en fruit de sjalot in 1 eetlepel olijfolie. Snij de prei in halve ringen en was het zand uit de prei. Laat vervolgens uitlekken in een vergiet. Voeg de prei bij de sjalot.
  2. Meng de crème fraîche en mascarpone erdoor. Breng de saus op smaak met het sap van de citroen, knoflook, zout en peper.
  3. Kook de lasagnebladen 4 minuten in gezouten kokend water.
  4. Voeg de rivierkreeftjes toe aan de preisaus.
  5. Nu kan de open lasagne gestapeld worden. Leg een lasagnevel op een bord, schep hier een bergje saus op, een handjevol rucola en dek weer af met een lasagnevel. Herhaal dit, zodat je eindigt met een lasagnevel .
  6. Maak af met een klein beetje rucola en wat saus. Serveer met de pesto, olie en parmezaanse kaas.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen