Naan met Rul Gehackt

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Jaap Korteweg, de oprichter van De Vegetarische Slager: 'Ik vind vlees zo lekker dat ik het vegetarisch maakte.' In het boek Vleesch staand honderd heerlijcke recepten voor vleesliefhebbers.
Naan met rul gehackt vleesch HMC recept

Ingrediënten voor Naan met Rul Gehackt

knoflook
pot geroosterde paprika's (1 pot is ca. 450 gr)
komijnpoeder
kaneel
granaatappelmelasse of crema di balsamico
Vers gemalen zwarte peper en zout, naar smaak
vegan Rul Gehackt van De Vegetarische Slager
naan (platbrood)
olijfolie
granaatappelpitjes
gepelde walnoten, grof gehakt
waterkers
kokosyoghurt of haver fraîche

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Pel de knoflook. Laat de geroosterde paprika's uitlekken en meng ze in een blender of staafmixer met 2 theelepels komijn en 1 theelepel kaneel.
  3. Knijp de knoflook boven de blender uit en voeg de granaatappelmelasse of balsamico toe en blend het tot een grove saus. Proef de saus en breng op smaak met peper en zout.
  4. Meng in een kom het Rul Gehackt met de rest van de komijn en kaneel.
  5. Leg de naan op een bakplaat en bestrijk ze in met de muhammara en verdeel het Rul Gehack over de bodem. Besprenkel wat olijfolie over de naan en bestrooi met peper en zout.
  6. Bak de naan circa 10 minuten in de oven.
  7. Top de naan af met de granaatappelpitjes, walnoten en waterkers. Serveer het met kokosyoghurt of haver fraîche.

Tip: Je kunt de walnoten in een droge koekenpan eerst 2 tot 3 minuten roosteren op middelhoog vuur.

Benieuwd naar meer recepten van Vleesch? Bestel het boek hier.

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © Created by Postads. Alle rechten voorbehouden.