mini saucijzenbroodjes

Bereidingstijd:
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

saucijzenbroodjes

Ingrediënten voor de mini saucijzenbroodjes:

  • 200 gram half-om-half gehakt
  • 1 eidooier
  • 1 eetlepel paneermeel
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • ½ theelepel knoflookpoeder
  • 1 eetlepel ketjap manis
  • ½ sjalot gesnipperd
  • Peper en zout, naar smaak
  • 3 kleine plakjes bladerdeeg, ontdooit
  • 1 ei, losgeklopt

 

Extra benodigdheden:
Kwastje

 

Bereiden:

  1. Meng het gehakt met de eidooier, paneermeel, kerriepoeder, knoflookpoeder, ketjap manis, gesnipperde sjalot en een snuf peper en zout. 
  2. Leg de 3 plakken bladerdeeg op de werkbank. Vorm van het gehakt 3 worsten van gelijke dikte en leg die op het bladerdeeg. 
  3. Vouw het bladerdeeg over de gehaktworst en duw de randen stevig dicht met de punten van een vork. Smeer de bladerdeegrollen in met het losgeklopte ei en leg ze dan een half uurtje in de koelkast om op te stijven.
  4. Snijd de bladerdeegrollen elk in 4 gelijke stukken en leg ze op het Airfryer-rekje. Bak de saucijzen in circa 12 minuten op 190°C graden in de Airfryer gaar en goudbruin. 

Uit het boek: Airfryer

Samenwerkingen:
Bowls and Dishes
Saskia Lelieveld

 

 

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen