Mini pizza caprese met burrata en cherrytomaatjes

Bereidingstijd: Minder dan 30 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Hoe meer vrienden je hebt, hoe meer geld je uitgeeft. Dat is nou eenmaal de ongelukkige waarheid. Denk aan al die verjaardagscadeau's en rondjes in de kroeg, de 'vanavond drankje doen?' en 'ga je mee een hapje eten?', ze slingeren je om de oren. De volgende keer beantwoord je deze - binnenstromende - Whatsapp berichten met: 'Jij de fles wijn, ik heb pizzadeeg'. Een paar goede vrienden thuis zijn immers beter dan een restaurant vol, vooral tijdens huur-week. Kwaliteit boven kwantiteit, toch?! We've got your back.
Diondoornik_4K9A4601-2.jpg

Ingrediënten voor Mini pizza caprese met burrata en cherrytomaatjes

rol vers pizzadeeg
Mutti polpa
cherrytomaatjes, in plakjes
burrata
olijfolie
verse room
verse basilicum
Zout en versgemalen zwarte peper (naar smaak)

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ℃.
  2. Verdeel de rol pizzadeeg in ongeveer 20 bolletjes van 5 cm en rol deze uit.
  3. Besmeer iedere mini pizza met een schepje polpa, gevolgd door 3-4 plakjes mini tomaat. Bak de pizza’s af in de oven in ongeveer 15 minuten.
  4. Trek de burrata in kleine stukjes uit elkaar. Meng hierdoor de olijfolie, verse room en zout en peper.
  5. Zodra de mini pizza’s uit de oven komen, doe je er een schepje stracciatella op. Serveer met verse basilicum bovenop en een snuf zwarte peper.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen