Mini auberginepizza's van HMC Elise

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Aubergine pizza's

Ingrediënten voor Mini auberginepizza's van HMC Elise

aubergine
mozzarella
oregano
Paar basilicumblaadjes
Paar mini chorizoplakjes
Peper en zout, naar smaak
Olijfolie

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 200 °C en bekleed de bakplaat met bakpapier.
  2. Snijd de aubergine in ronde plakjes en bestrooi de aubergine aan beide kanten met wat olijfolie, peper en zout naar smaak. Smeer met je handen de aubergine plakjes goed en leg ze dan op de bakplaat.
  3. Bak de aubergine plakjes voor ongeveer 10 minuten in de oven.
  4. Scheur de mozzarella in stukjes en beleg de aubergineplakjes met de mozzarella en de chorizo. Voeg daarna nog de oregano toe.
  5. Zet de auberginepizza's weer terug in de oven en pak ze nog eens 10 minuten tot dat de mozzarella gesmolten is. Leg nog een basilicumblaadje op de auberginepizza's en serveer direct!
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen