Ingrediënten voor Juutlovesfood maakt een mini aardbeien watermeloen taartje
Benodigdheden
- Keukenmachine
- Blender
- Bakvorm van 12 cm (2 nodig voor 4 personen)
Bereiding
*Zet je blikje kokosmelk voor gebruik een paar uur in de koelkast. Het kokoswater en vet zal zich van elkaar scheiden. Op het moment dat de melk begint te scheiden (laat het niet helemaal hard worden), schep met een lepel de vettige, klonterige stukjes eruit.
- Maal in de keukenmachine de amandelen, cashewnoten en zeezout fijn. Voeg hierna de dadels toe en maal tot een kleverig deeg ontstaat. Pers het deeg op de bodem van de bakvorm en zet opzij.
- Meng in een blender alle ingrediënten voor de fruitlaag, behalve de cacaoboter. Meng tot een gladde vulling. Giet de gesmolten cacaoboter erbij en meng tot deze volledig is opgenomen.
- Giet de vulling in de bakvorm op de bodem. Plaats in de vriezer om op te stijven. Dit duurt circa 5 uur.
- Haal het taartje 20 minuten voor serveren uit de vriezer. Decoreer met aardbeien en eetbare bloemen.