Juutlovesfood maakt een mini aardbeien watermeloen taartje

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Een heerlijk fris plantaardig ontbijttaartje, deze van Juutlovesfood.

taartje aardbei Juutlovesfood

Ingrediënten voor Juutlovesfood maakt een mini aardbeien watermeloen taartje

Ingrediënten bodem
geroosterde amandelen
rauwe cashewnoten
medjoul-dadels, ontpit
zeezout
Ingrediënten fruitlaag
cashews, een nacht geweekt
verse aardbeien
watermeloen
kokosmelk*
cacaoboter, Au-bain-Marie gesmolten
vanille-aroma
rijstsiroop, optioneel

Benodigdheden

Bereiding

*Zet je blikje kokosmelk voor gebruik een paar uur in de koelkast. Het kokoswater en vet zal zich van elkaar scheiden. Op het moment dat de melk begint te scheiden (laat het niet helemaal hard worden), schep met een lepel de vettige, klonterige stukjes eruit.

  1. Maal in de keukenmachine de amandelen, cashewnoten en zeezout fijn. Voeg hierna de dadels toe en maal tot een kleverig deeg ontstaat. Pers het deeg op de bodem van de bakvorm en zet opzij.
  2. Meng in een blender alle ingrediënten voor de fruitlaag, behalve de cacaoboter. Meng tot een gladde vulling. Giet de gesmolten cacaoboter erbij en meng tot deze volledig is opgenomen.
  3. Giet de vulling in de bakvorm op de bodem. Plaats in de vriezer om op te stijven. Dit duurt circa 5 uur.
  4. Haal het taartje 20 minuten voor serveren uit de vriezer. Decoreer met aardbeien en eetbare bloemen.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2025 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen