Masala Rösti balletjes van HMC Krati

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Masala Rösti balletjes van HMC Krati

medium aardappelen, gekookt, schil verwijderd en geraspt
Emmentaler kaas
kleine blokjes Emmentaler kaas
bosuien, in ringen
palmkoolbladeren, fijngesneden
garam masala
takjes koriander, fijngehakt
kleine rode chilipeper, fijngehakt
Maïzena, gemixt met 4 el water
broodkruim
Chaat masala
gerookte paprikapoeder

Benodigdheden

Bereiding

  1. Verhit de zonnebloemolie in een pannetje tot 160 - 180°C. Mix de geraspte aardappel met de geraspte kaas, bosui, palmkoolbladeren, rode peper, koriander en garam masala.
  2. Schep met de ijsschep ongeveer 10-12 balletjes uit het aardappelmengsel. 
  3. Stop in ieder balletje een blokje kaas en besprenkel met een beetje paprikapoeder.
  4. Rol de balletjes in de maizena en daarna door de broodkruim.
  5. Frituur de balletjes in delen goudbruin en serveer met je eigen keuze dips.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen