Jason Tjon Affo, schrijver van het boek Vegan party food, deelt zijn verzameling van favoriete gerechten voor de meest uiteenlopende feestelijke momenten. Voor elke gelegenheid staat er een veganistisch party food recept in.
Ingrediënten voor Masala onion bhaji
Bereiding
- Meng alle ingrediënten voor de onion bhaji (behalve het water, de zonnebloemolie en het zwarte zout) in een kom.
- Voeg dan het water toe en roer het tot een dik beslag. Als het beslag te dik is voeg dan een extra eetlepel water toe.
- Verhit de zonnebloemolie in een wok op middelhoog vuur. Schep 5-6 eetlepels van het beslag in de pan (afhankelijk van de grootte).
- Frituur de bhaji's aan beide kanten goudbruin. Schep ze uit de olie en bestrooi met een klein beetje zwart zout. Maak zoveel bhaji's tot dat het beslag op is.
- Voor de yoghurtdip meng alle ingrediënten in een kom en serveer de bhaji's met de dip.
Benieuwd naar meer recepten uit het kookboek Vegan party food? Bestel het boek hier.