Marokkaanse citroenlimonade met munt

Bereidingstijd: Minder dan 10 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Naamloos-1.jpg

Ingrediënten voor Marokkaanse citroenlimonade met munt

bosje munt
groente thee
biologische citroenen
lichtbruine basterdsuiker
honing

Benodigdheden

Hittebestendige karaf, houten spatel, zeef

Bereiding

  1. Doe de munt en groene thee in een grote hittebestendige karaf. Schenk er 3 liter kokend water bij en laat
  2. 20 minuten trekken.
  3. Pers de citroenen uit en schenk het sap in de karaf. Doe de basterdsuiker en honing erbij. Meng met een garde of grote houten spatel. Laat nog
  4. 20 minuten trekken.
  5. Schenk de limonade door een zeef en zet hem in de koelkast. Serveer met ijsblokjes, een schijfje citroen en een blaadje munt.

Dit recept komt uit het kookboek Shoukran van Abdel Alaoui, waarin hij de Marokkaanse keuken weerspiegelt. Denk aan heerlijke gevarieerde en kleurrijke recepten, die zich uitstekend lenen om gedeeld te worden en om gezellig mee te tafelen. Bestel het boek hier.
Shoukran.jpg

Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen