Ingrediënten voor Makkelijke enchiladas met kip, maïs en cheddarkaas
Benodigdheden
Peper & zout, kookpan, ovenschaal, oven
Bereiding
- Doe de kippendijen in een kookpan, vul deze met water tot de kip onder staat. Voeg vervolgens het bouillonblokje toe en kook de kippendijen 45 minuten gaar in de bouillon. Haal de kippendijen uit de bouillon, laat deze afkoelen. Pluk al het vlees van de kip met behulp van twee vorken.
- Verwarm de oven voor op 180°C. Meng de geplukte kip met mais, de helft van de cheddarkaas en 4 el zure zoom. Breng deze mengeling op smaak met peper, zout en Mexicaanse kruiden
- Verdeel een beetje van de fajitasaus in een ovenschaal. Vul de wraps met het kippenmengsel, rol ze op en leg ze in de ovenschotel. Verdeel de resterende fajitasaus over de wraps. Lepel er een beetje zure room over en strooi er de rest van de cheddar over
- Bak gedurende 25 minuten in de oven. Maak de enchiladas af met blokjes verse avocado en koriander.