Linzenpenne met tomaat en tonijn

Bereidingstijd: Minder dan 20 minuten
Ontvang meer recepten

Ontvang meer recepten als deze in mijn mail

Ingrediënten voor Linzenpenne met tomaat en tonijn

linzenpenne
knoflook
tomato frito
blik tonijn in water of Vegan Vuna van Garden Gourmet
peterselie
citroen

Benodigdheden

Olijfolie en zout, kookpan, koekenpan en rasp

Bereiding

  1. Kook de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Hak 2 knoflooktenen fijn en bak dit zacht in een pan met een scheutje olijfolie. Voeg dan de tomato frito toe en zout naar smaak. Laat dit 3 minuten pruttelen en voeg dan de Vegan Vuna toe. Verwarm de Vuna 3 minuten mee en roer dan ook de pasta door de saus samen met de helft van de peterselie.
  3. Rasp de schil van de citroen en rasp de laatste knoflookteen fijn. Meng dit goed door de rest van de peterselie.
  4. Serveer de pasta met de citroen-peterselietopping en een scheutje olijfolie er overheen.
Stuur ons je reactie

Stuur ons je reactie

Bewaar dit recept in mijn email

Wekelijkse inspiratie

Mis nooit meer een recept

Over Home Made Chefs

Home Made Chefs is het platform voor iedereen die wel eens in de keuken staat! Dagelijks delen wij leuke recepten, mooie video's en interessante food-facts.

Advertentie
Advertentie
2024 © 100 Merkversterking. Alle rechten voorbehouden. | Cookies aanpassen